İçinde olduğu tekne alev aldı! Esra Balamir: Canımızı zor kurtardık

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenen Esra Balamir, Tatil fiyatlarının yüksek olması hakkında söyledikleriyle gündem olmuştu.

“Lahmacun fiyatlarını merak ediyorum. Geçen gün 1 milyon TL’lik hesabı görünce iki gün, ‘Ne yediler’ diye düşündüm. Bana o hesap gelse, ‘Zıkkımın kökü’ yazar gönderirdim” diyen isim tatil için Datça’ya gitti.

KORKU DOLU ANLAR

Datça’da tatil yapan ve Demet Akalın ile dostluğuyla tanınan Esra Balamir, yakın bir arkadaşının doğum günü partisi için tekneye bindi. Ünlü ismin içerisinde bulunduğu tekne bir anda yanmaya başladı.

“ÇARESİZCE İZLEDİK”

Yanan tekneden son anda kurtulan Esra Balamir, “Motor bölmesinden dumanlar yükseldi. Hemen yan tekneden yardıma geldiler. Canımızı zor kurtardık. Cayır cayır yanışını çaresizce izledik. Eşyalarımız da içinde yandı” açıklamasında bulundu.

“KÜL OLMUŞ TEKNE”

Balamir’in yakın arkadaşı Demet Akalın, teknenin yandığı anları paylaşarak sosyal medyadan isyan etti. Akalın şu ifadeleri kullandı:

Dün bu saatlerde Datça’da tekneleri yandı. Kendileri zor kurtuldu fakat ne hikmetse bir tane söndürme aracı gelmiyor. Göz göre göre kül olmuş tekne. Geçmiş olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir