Analist Listesini Duyurdu: Bu Altcoinler Çok Kazandıracak!

Bir kripto analisti bu hafta için izleme listesini açıkladı. Analistin listesinde FTM, SOL, DOT, DYDX ve BTC ile ilgili altcoinler yer alıyor. Bu arada analist, Solana’nın Breakpoint konferansı öncesinde ivme kazandığını ileri sürüyor. Bu arada, önümüzdeki hafta Polkadot, para-chain açık artırmaları için 400 milyon dolar değerinde DOT’un kilidini açacak. Listedeki diğer kripto para dYdX ise V4 versiyonunu tanıtacak.

Listede ilk sıralarda Fantom ve Solana var

“The DeFi Investor” adlı bir kripto analisti, X platformunda önümüzdeki haftalar için bir kripto izleme listesi paylaştı. Analiste göre listede, önümüzdeki haftalarda önemli kazançlar elde etme potansiyeli olan altcoinler yer alıyor. Listede ilk sırada, CoinMarketCap’e göre piyasada yedinci sıradaki kripto projesi Fantom (FTM) yer alıyor. FTM için spot ışığı, 24 Ekim’de piyasaya sürülmesi planlanan önemli bir yükseltme olan Sonic için test-net üzerinde. Kripto analisti, büyük gelişmenin Fantom’un verimini dört kat artıracağını söylüyor. Ayrıca, potansiyel olarak kripto para biriminin değerini etkileyeceğini belirtiyor.

Listenin ikinci sırasında, değeri 12 milyar doları aşan bir kripto projesi olan Solana (SOL) yer aldı. Analiste göre, Solana istikrarlı bir şekilde ivme kazanıyor. Buna paralel olarak, Solana Breakpoint konferansının on günden kısa bir süre içinde başlayacağından bahsetti. Analist, etkinliğin SOL tokeninin değerini etkileme potansiyeli olduğunu iddia ediyor.

Listedeki diğer altcoinler: DOT, DYDX ve diğerleri…

Ayrıca, Polkadot (DOT) da listede yer aldı. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere altcoin, 24 Ekim’de 400 milyon dolar değerinde DOT tokeninin kilidini açılacak. Analist de bu duruma dikkat çekiyor. Ona göre, bu tokenler yaklaşık iki yıl önce tokenlerini taahhüt eden para-chain açık artırma katılımcıları için ayrıldı. Altcoinler arasında dördüncüsü DYdX merkezi olmayan borsanın yerel tokenı DYDX. Analist, bu projeye de kripto izleme listesinde yer veriyor. DEX ekibinin bu ay dYdX protokolünün dördüncü bir versiyonunu başlatacağını belirtiyor. Özellikle, dYdX V4 bir gelir paylaşım mekanizması getirecek.

Bu arada analist, STX, BSV ve BITCOIN gibi BTC ile ilgili tokenlerde potansiyel görüyor. Ona göre, BTC 30 bin dolar direncini kırarsa/kırdığında, bu tokenlar beta oyunları gibi hareket ettikleri için muhtemelen daha iyi performans gösterecek. Listedeki son token, Secret Network ile ilişkili olan SCRT. Bu arada altcoin projesinin, yeni geliştirme yol haritasını 26 Ekim’de açıklayacağını belirtmek gerekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir